» » » Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II 3D / Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2 3D (2011)
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II 3D / Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2 3D (2011)

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II 3D / Хари Потър и даровете на смъртта: Част 2 3D (2011)

3D / Драма / Приключенски / Фентъзи / ФилмиГодина: 2011
Държава: САЩ, Великобритания
Жанр: Приключенски, Драма, Фентъзи, 3D
Режисьор: Дейвид Йейтс
Участват: Даниел Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън, Ралф Файнс, Алън Рикман, Матю Люис, Том Фелтън, Майкъл Гамбън, Евана Линч, Уоруик Дейвис, Джейсън Айзък, Хелена Бонъм Картър, Маги Смит, Бони Райт, Дейвид Тюлис
Времетраене: 130 мин.
Рейтинг: 8.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1201607/

Дългоочакваният „Хари Потър и даровете на смъртта, 2 част” е последното приключение от филмовата поредица за Хари Потър. Филма излиза в 3D формат. В епичния финал битката между добрите и злите сили в магьосническия свят ескалира до настървена война на живот и смърт. Залогът никога не е бил поставян толкова високо и никой не е в безопасност. Хари Потър е този, който ще направи последната жертва, тръгвайки към кулминационния сблъсък с Лорд Волдемор.

Всичко свършва тук.

Важно : За да гледате релийза ви е необходим 3D телевизор и 3D очила.

Повече информация как да гледате 3D филми на вашия 3D телевизор или компютър можете да прочетете тук - Как да гледам филми във 3D формат?

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.