The Leisure Seeker / Търсач на удоволствия (2017)

The Leisure Seeker / Търсач на удоволствия (2017)

The Leisure Seeker / Търсач на удоволствия (2017)
Филми Комедия Драма Приключенски
112 мин. 6.6 29 487
A Once in a Lifetime Roadtrip They Will Never Forget

The Leisure Seeker / Търсач на удоволствия (2017)

Година: 2017
Държава: Италия, Франция
Жанр: Приключенски, Комедия, Драма, Филми
Режисьор: Паоло Вирдзи
Участват: Хелън Мирън, Доналд Съдърланд, Кърсти Мичъл, Джанел Молоуни
Времетраене: 112 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3741632/

Възрастна двойка, имала прекрасен съвместен живот повече от 60 години, "отвлича себе си" от порасналите деца, докторите и ежедневието, като предприема незабравимо пътуване с надеждния си RV (кемпер, "recreational vehicle" - МПС за развлечения). Те наричат камиончето си "The Leisure Seeker" - "търсача на отдих, на удоволствия" - и пътешестват по шосе №66 от Бостън до къщата-музей на Ърнест Хемингуей в островното градче Кий Уест, Флорида.
Двамата - Ела и Джон Спенсър (Хелън Мирън и Доналд Съдърланд) - успяват да възвърнат желанието си за живот и взаимната си любов през тази ваканция и автомобилно приключение, подтикнало ги към откровения и изненади до самия му край. Те просто искат още един безгрижен ден заедно, дори да е последен за тях. Той се бори с Алцхаймер, тя - с рака... Пътуването е по-добре от хоспис или легло в болница. С „търсача на удоволствия“ Ела и Джон са ходили на почивка с децата си през 70-те години, сега двамата ги шокират с бягството си. Мозъкът на Джон е малко размътен и мъжът често забравя, но пък е физически силен. Ела е слаба и крехка, но все още е с всичкия си. Заедно двамата едва успяват да „сглобят“ един човек.
"Филм за запазването на достойнство" (Хелън Мирън).
Смесвайки забавни с ужасяващи моменти, пътешествието преминава през една непозната за тях Америка. Това приключение обаче е техният шанс да преоткрият брака си, който винаги са подхранвали със страст и отдаденост, но и с тайни мании, появяващи се на повърхността точно сега и предизвикващи неочаквани признания.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.