Kings / Крале (2017)

Kings / Крале (2017)

Kings / Крале (2017)
Филми Криминален Драма Романтичен
92 мин. 4.7 50 036
Don't let your family get caught in the crossfire

Kings / Крале (2017)

Година: 2017
Държава: Белгия, Франция, САЩ
Жанр: Филми, Драма, Криминален
Режисьор: Дениз Гамзе Ергювен
Участват: Хали Бери, Даниел Крейг, Рик Раванело, Айзък Раян Браун
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 4.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5843850/

Пролетта на 1991 г., чернокожият таксиджия Родни Кинг е подложен на побой от полицаи. Действието на филма се развива след година, по време на процеса на Кинг, когато четирите ченгета, виновни за това са оправдани. В Лос Анджелис стават масови безредици.
Оли е един от малкото бели в квартала. Той се сприятелява с жена, която наглежда група деца. Когато в града избухва бунта, Оли помага на своята приятелка да укрие децата от насилието, царящо по улиците на града.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.