Born Yesterday / Родена вчера (1950)

Born Yesterday / Родена вчера (1950)

Born Yesterday / Родена вчера (1950)
Филми Комедия Драма Романтичен
103 мин. 7.6 7 525
It's Here AT LAST!

Born Yesterday / Родена вчера (1950)

Година: 1950
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Комедия, Драма
Режисьор: Джордж Кюкор
Участват: Бродерик Кроуфорд, Джуди Холидей, Уилям Холдън, Хауърд Сент Джон, Франк Ото, Лари Оливър, Барбара Браун, Грандън Роудс
Времетраене: 103 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0042276/

Джуди Холидей печели „Оскар“ за ролята си на Били Даун, прямата, бавно-загряваща бивша хористка, която е любовница на милионера-магнат Хари Брок (Бродерик Крауфорд) който търгува с вторични суровини. Във Вашингтон, където е решил да си „купи“ няколко сенатори и конгресмени (за да постави основите на нов, незаконен картел), грубият и недодялан Брок осъзнава, че необразованата Били ще го постави в неудобно положение.
Затова наема идеалистичния, но обеднял журналист Пол Верел (Уилям Холдън), който да „налее“ малко интелигентност и „класа“ в Били.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.