No God, No Master / Без бог, без господар (2013)

No God, No Master / Без бог, без господар (2013)

No God, No Master / Без бог, без господар (2013)
Филми Криминален Драма Исторически
94 мин. 5.9 62 679
You Think You Know, But You Don't Know

No God, No Master / Без бог, без господар (2013)

Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Исторически, Филми
Режисьор: Тери Грийн
Участват: Дейвид Стратърн, Рей Уайз, Сам Уитуър, Алесандро Марио, Едоардо Балерини, Джеймс Мадио, Мариана Клавено, Мариан Мейбъри
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1485761/

Когато поредица от бомби в пакети са доставени на прага на видни политици и бизнесмени през лятото на 1919 г., агентът на Американското бюро за разследване Уилям Флин (Стратърн) е натоварен със задачата да открие виновниците. Разследването му разкрива заговор на анархисти за унищожаването на демокрацията.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.