A Quiet Passion / Прикрита страст (2016)

A Quiet Passion / Прикрита страст (2016)

A Quiet Passion / Прикрита страст (2016)
Филми Драма Биографичен
125 мин. 6.6 23 550

A Quiet Passion / Прикрита страст (2016)

Loading...
Година: 2016
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Биографичен, Филми
Режисьор: Терънс Дейвис
Участват: Катрин Бейли, Джоди Мей, Дънкан Дъф, Ема Бел, Кийт Карадайн, Дженифър Или, Синтия Никсън, Джоана Бейкън, Анет Бедланд, Ерик Лорън
Времетраене: 125 мин.
Рейтинг: 6.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2392830/

Коя е Емили Дикинсън? Какъв човек е поетесата, която прекарва по-голямата част от живота си в дома на своите родители в Амхърст, Масачузетс? Именно на това място е заснет филмът, портретиращ живота на една необикновена дама, за която всъщност се знае малко.

Тя е родена през 1803 г. Израства като умно и будно дете, но тежка емоционална травма става причина да прекъсне ученето. Постепенно Емили се затваря в себе си, отчуждава се от другите и започва да пише поезия. И въпреки изолирания живот, който води, нейните творби пренасят читателите на пътешествия из необятния свят.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.