Le retour du héros / Завръщането на героя (2018)

Le retour du héros / Завръщането на героя (2018)

Le retour du héros / Завръщането на героя (2018)
Филми Комедия Исторически Европейски
90 мин. 6.5 43 926

Le retour du héros / Завръщането на героя (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: Белгия, Франция
Жанр: Филми, Исторически, Комедия
Режисьор: Лоран Тирар
Участват: Жан Дюжарден, Мелани Лоран, Ноеми Мерлан, Кристоф Монтенез, Евелин Бюил, Кристиан Бюжо, Федор Аткин, Фабиен Галула, Лоран Бато, Жан-Мишел Лами
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7064498/

Красавецът-любовник капитан Невил, отправяйки се към Австрия с армията на Наполеон, се заклева на любимата си да й пише всеки ден. Но писма няма и сърцето на любовилната Полин е разбито. Сестра й Елизабет решава да й пише от името на Невил. Но съчинявайки невероятни подвизи за нашия герой и в края на краищата, погребвайки го с почестите на легендарен герой, тя ни най-малко не предполага, че напълно живия и не чак дотам "идеален" Невил, ще "цъфне" един ден отново на прага им.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.