Unsane / Не на себе си (2018)

Unsane / Не на себе си (2018)

Unsane / Не на себе си (2018)
Филми Трилър Ужаси
98 мин. 6.5 80 653
Is she or isn't she?

Unsane / Не на себе си (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Трилър
Режисьор: Стивън Содърбърг
Участват: Джошуа Ленърд, Клеър Фой, Джуно Темпъл, Сара Стайлс, Марк Кадиш, Ейми Ървинг, Мира Лукреция Тейлър, Линда Моз, Зак Чери, Поли Макки
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt7153766/

Момиче напуска родния си град, за да избяга от проблемното си минало и да намери нова работа. Но когато, не по свое желание, се оказва в психиатрична клиника, тя трябва да се изправи пред най-големите си страхове. Но реални ли са те, или това просто e плод на нейното въображение?
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.