The Outsider / Аутсайдерът (2018)

The Outsider / Аутсайдерът (2018)

The Outsider / Аутсайдерът (2018)
Филми Криминален Драма Мистерия
120 мин. 6.3 27 493

The Outsider / Аутсайдерът (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Мистерия, Филми
Режисьор: Мартин Зандвлиет
Участват: Джаред Лето, Таданобу Асано, Кипей Шийна, Шиоли Кутсуна, Емил Хърш, Реймънд Никълсън, Рори Кокрейн, Нао Омори, Мин Танака
Времетраене: 120 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2011311/

Действието на „The Outsider“ се развива в Япония след Втората световна война и разказва за американски военнопленник (Лето), който излиза от затвора с помощта на своя съкилийник, член на Якудза. Свободен, бившият войник трябва да спечели тяхното уважение и да изплати дълга си, докато търси път към оцеляването си в опасния престъпен свят.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.