» » Легенда о Коловрате / Легендата за Коловрат (2017)
Легенда о Коловрате / Легендата за Коловрат (2017)

Легенда о Коловрате / Легендата за Коловрат (2017)

Филми / Екшън / Фентъзи / Рускиloading...
Година: 2017
Държава: Русия
Жанр: Филми, Фентъзи, Екшън
Режисьор: Иван Шурховецкий
Участват: Илья Малаков, Полина Чернышова, Алексей Серебряков, Александр Ильин мл., Игорь Савочкин, Тимофей Трибунцев, Александр Цой, Юлия Хлынина, Андрей Бурковский, Виктор Проскурин
Времетраене: 107 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6054874/

XIII век. Рус е разпокъсана и е на път да падне на колене пред хана на Златната орда Бату. Изпепелени градове и залети с кръв руски земи. Нашествениците не срещат сериозна съпротива и само един воин ги предизвиква. Младият рязански воин Евпатий Коловрат води отряд от смелчаци, за да отмъсти за своята любов и Родина. Неговата смелост поразява дори Бату, а името му ще остане завинаги в паметта на народа. Воин, превърнал се в легенда. Подвиг, запазен във вековете.

loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.