Tiger Girl / Тигрицата (2017)

Tiger Girl / Тигрицата (2017)

Tiger Girl / Тигрицата (2017)
Филми Екшън Европейски
90 мин. 5.9 79 178

Tiger Girl / Тигрицата (2017)

Loading...
Година: 2017
Държава: Германия
Жанр: Екшън, Европейски, Филми
Режисьор: Jakob Lass
Участват: Ella Rumpf, Maria Dragus, Enno Trebs, Orce Feldschau, Benjamin Lutzke, Franz Rogowski, Ulrik Bruchholz, Lana Cooper, Robert Gwisdek, Marco Albrecht, Fatma Altintas, Franziska Arnold
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 5.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6082614/

Маргарете започва обучение за охранител, защото не успява да стане полицай. Една нощ се натъква на бивш колега, който се държи агресивно и настоява да хванат такси и да отидат у тях. Точно тогава се появява Тигрица – коравото момиче с къса кестенява коса, което кара таксито. Тигрица осъзнава, че случващото се е против волята на Маргарете, и отпрашва с нея, а мъжът остава сам на улицата. Но това няма да е единственият път, в който ще се притече на помощ. Тигрица живее в таванско помещение с двама мъже. Знае как да си служи с бухалка. Открадва униформа на охранител и започва да насочва живота на Маргарете в коренно различна посока.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.