» » The City of Your Final Destination / Градът - крайна цел (2009)
The City of Your Final Destination / Градът - крайна цел (2009)

The City of Your Final Destination / Градът - крайна цел (2009)

Филми / Драма / Романтиченloading...
Година: 2009
Държава: САЩ
Жанр: Филми
Режисьор: Джеймс Айвъри
Участват: Антъни Хопкинс, Лора Лини, Шарлот Генсбур, Омар Метуоли, Хироюки Санада, Александра Мария Лара, Норма Алеандро
Времетраене: 117 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0896923/

Омар Разаги е студент в Университета на Колорадо, родом от Иран. Стипендията му зависи от написването на авторизирана биография на покойния латиноамерикански писател Адам Гънд. Скоро след началото на първия му семестър, наследниците на Гънд неочаквано оттеглят съгласието си за написването на книгата. Следвайки съвета на приятелката си Диърдри, Омар потегля към Уругвай, за да разбере защо семейството му е променило решението си. Там той неочаквано се озовава в мрежа от интриги, скандални връзки и семейно лицемерие.


loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.