Black Panther / Черната пантера (2018)

Black Panther / Черната пантера (2018)

Black Panther / Черната пантера (2018)
Филми Екшън Фентъзи
134 мин. 7.9 720 055
Long live the king

Black Panther / Черната пантера (2018)

Loading...
Година: 2018
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Екшън, Фентъзи
Режисьор: Ryan Coogler
Участват: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Letitia Wright, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Winston Duke, Forest Whitaker, Sterling K. Brown
Времетраене: 134 мин.
Рейтинг: 7.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1825683/

Т’Чала / Черната пантера е царят на напредналото кралство Уаканда, който трябва да защитава земята си от разцепление – враговете са отвън и отвътре. Уаканда е измислена най-изтъкната нация, разположена в североизточна Африка и родина на супергероя. Принцът на Уаканда се бори за трона след убийството на баща си.




Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.