Molly's Game / Принцесата на покера (2017)

Molly's Game / Принцесата на покера (2017)

Molly's Game / Принцесата на покера (2017)
Филми Криминален Драма Биографичен
140 мин. 7.6 251 903
Deal with her.

Molly's Game / Принцесата на покера (2017)

Loading...
Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Филми, Криминален, Драма
Режисьор: Арън Соркин
Участват: Джесика Частейн, Идрис Елба, Кевин Костнър, Майкъл Сера, Брайън д’Арси Джеймс, Крис О’Дауд, Бил Камп, Греъм Грийн, Джеръми Стронг, Саманта Айлър
Времетраене: 140 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4209788/

Джесика Частейн се превъплъщава в скиорката Моли Блум, която по-късно се превръща в едно от водещите имена в покер средите и става мишена на ФБР. Турнирите, които Блум организира се посещават от милионери от цял свят, холивудски звезди, известни спортисти и множество босове от подземния свят.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.