Leatherface / Кожено лице (2017)

Leatherface / Кожено лице (2017)

Leatherface / Кожено лице (2017)
Филми Трилър Ужаси
90 мин. 5.1 144 350
The Origin Story of The Texas Chain Saw Massacre

Leatherface / Кожено лице (2017)

Loading...
Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Ужаси, Трилър, Филми
Режисьор: Александър Бустило, Жюлиен Мори
Участват: Деян Ангелов, Лорина Камбурова, Лили Тейлър, Велизар Бинев, Сам Коулман, Стивън Дорф, Юлиян Костов
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 5.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2620590/

В случай, че сте забравили, „Leatherface” е предистория на хорър шедьовъра на Тоби Хупър от 1974 г. „The Texas Chain Saw Massacre” („Тексаско клане”) и разказва за невръстните години на иконичния убиец с моторна резачка – Ледърфейс.
В центъра на историята са четирима тийнейджъри, които отвличат млада медицинска сестра от центъра за душевноболни, който обитават. По петите им е откачен полицай, който скоро ще се сблъска с чудовището с кожено лице.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.