Vikram Veda / Викрам срещу Веда (2017)

Vikram Veda / Викрам срещу Веда (2017)

Vikram Veda / Викрам срещу Веда (2017)
Филми Екшън Трилър Мистерия Индийски
147 мин. 8.9 31 406

Vikram Veda / Викрам срещу Веда (2017)

Loading...
Година: 2017
Държава: Индия
Жанр: Филми, Екшън, Трилър
Режисьор: Pushkar-Gayathri
Участват: Madhavan, Vijay Sethupathi, Shraddha Srinath, Varalaxmi Sarathkumar, Kathir, Prem, Hareesh Peradi, Achyuth Kumar, Rajkumar, Amarendran Ramanan, Vivek Prasanna
Времетраене: 147 мин.
Рейтинг: 8.9 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6148156/

Викрам е опитен полицай, член на спецекип за устройване на престрелки с гангстери. Задачата на отряда им е да спрат вилнеещата в северен Ченай гангстерска война. Враждата е между Чета, рекетьор и наркобос, и неговия бивш верен сподвижник - Веда. Веда на няколко пъти попада в ръцете на полицията. При всяка среща разкрива по малко от своя живот и от обстоятелствата, довели до кръвопролитията. Викрам научава за по-малкия и изключително умен брат на Веда - Пули, и неговата любима Чандра. Но с всяка следваща среща границите на добро и зло, които са ръководният принцип на Викрам, фатално се размиват.
Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.