1922 (2017)

1922 (2017)
Филми Криминален Ужаси Драма
102 мин. 6.5 94 729

1922 (2017)

Loading...
Година: 2017
Държава: САЩ
Жанр: Криминален, Драма, Ужаси, Филми
Режисьор: Зак Хилдич
Участват: Моли Паркър, Томас Джейн, Дилън Шмид, Нийл Макдона, Брайън д’Арси Джеймс, Кейтлин Бернард
Времетраене: 102 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt6214928/

„1922” е екранизация по едноименната новела от сборника на Стивън Кинг „Зъл мрак, угаснали звезди” и разказва историята на Уилфред Джеймс, който заявява, че през 1922 година с помощта на сина си убива своята съпруга Арлет, която заплашила, че ще продаде фермата им и ще го напусне, за да заживее в града. Скоро след това животът на Уилфред се превръща в ад, когато духът на мъртвата му жена се явява да го тормози, а домът му е нападнат от орди плъхове...
Режисьор на „1922” е Зак Хилдич („The Toll”, „These Final Hours”). В главните роли са Моли Паркър („Къща от карти”) и Томас Джейн, който е нещо като ветеран в екранизациите по Кинг – гледали сме го в „Мъглата” и „Капан за сънища”.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.