Blood and Chocolate / Кръв и шоколад (2007)

Blood and Chocolate / Кръв и шоколад (2007)

Blood and Chocolate / Кръв и шоколад (2007)
Филми Ужаси Драма Фентъзи
98 мин. 5.5 39 908
The hunt never tasted so sweet.

Blood and Chocolate / Кръв и шоколад (2007)

Година: 2007
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Фентъзи, Ужаси, Филми
Режисьор: Катя Вон Гарниер
Участват: Агнес Брукнър, Хю Денси, Оливър Мартинес, Катя Раймън, Браян Дик, Крис Гере, Том Харпър, Джон Кър, Джак Уилсън, Витал Урсу, Богдан Вода
Времетраене: 98 мин.
Рейтинг: 5.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0397044/

От продуцентите на „Подземен свят”, „Кръв и шоколад” ни разказва историята на Вивиан (Агнес Брукнър), тийнейджърка, която трябва да избира между любовта си към млад художник и верността си към върколашкия си произход.
Всички имат тайни, но не и толкова необикновени. Една от последните представителки на вида си, тя може да се превъплъщава по желание в тялото на човек или на вълк. Любовта й към художника е заплаха за семейството й. Тя трябва да реши дали да последва сърцето си, или да предаде близките си.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.