» » Mrs. Harris / Мисис Харис (2005)
Mrs. Harris / Мисис Харис (2005)

Mrs. Harris / Мисис Харис (2005)

Филми / Драма / ЕвропейскиГодина: 2005
Държава: Великобритания, САЩ
Жанр: Драма, Европейски, Филми
Режисьор: Phyllis Nagy
Участват: Annette Bening, Ben Kingsley, Ellen Burstyn, Frances Fisher, Philip Baker Hall, Lawrence O'Donnell, Bill Smitrovich, Ronald Guttman
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 6.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0391353/

Филмът разказва истинската история на разведената учителка Джийн Харис (Анет Бенинг), която е обвинена в убийството на своя дългогодишен любовник – един от най-известните американски диетолози в зората на 80-те д-р Херман Тарноуер (Бен Кингсли). Мотивът според обвинението е, че в навечерието на сватбата им г-н Тарноуер се е отказал от предложението за брак, което й е направил след цели 14 години любовна връзка. Джийн обаче твърди, че е застреляла доктора, докато той се е опитвал да й отнеме пистолета, с който е искала да се самоубие. Каква е истината за случая и дали тя въобще ще излезе наяве при дългия и мъчителен процес?

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.