Her / Тя 2013

Her / Тя 2013

Her / Тя 2013
Филми Комедия Драма Романтичен
126 мин. 8.2 29 861
A Spike Jonze Love Story

Her / Тя 2013

Loading...
Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Комедия, Романтичен
Режисьор: Спайк Джоунс
Участват: Хоакин Финикс, Порша Дублидай, Крис Прат, Ейми Адамс, Руни Мара, Оливия Уайлд, Катрин Бочър, Кели Сара
Времетраене: 126 мин.
Рейтинг: 8.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1798709/

Лос Анджелис в близкото бъдеще. Тиодор е объркан, сантиментален човек, който си изкарва прехраната като пише трогателни, интимни писма от името на други хора. След края на дълга емоционална връзка, той е заинтригуван от съвременна нова операционна система, рекламирана като уникален интуитивен субект. Така в живота на Тиодор, под формата на ведър женски глас (Скарлет Йохансон), се появява „Саманта“, която се оказва проницателна, чувствителна и изненадващо забавна. И докато нейните потребности и желания растат, заедно с неговите, приятелството между двамата се задълбочава и постепенно се превръща в дълбока привързаност и взаимна любов.

„Тя“ е оригинална любовна история, представена през нестандартния поглед на номинирания за "Оскар" режисьор Спайк Джоунз, който изследва променящата се природа и неизменните рискове на интимността в съвременния свят.

По сценария и под режисурата на Джоунз, в романтичната драма участват номинирания за "Оскар" Хоакин Финикс („Учителят“, „Walk the Line“, „Гладиатор“), номинираната за "Оскар" Ейми Адамс („Учителят“, „Съмнения“), номинираната за "Оскар" Руни Мара („Мъжете, които мразеха жените“),Оливия Уайлд и Скарлет Йохансон.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.