» » Legendary Assassin / Легендарният убиец (2008)
Legendary Assassin / Легендарният убиец (2008)

Legendary Assassin / Легендарният убиец (2008)

Филми, Екшън, Трилър, АзиатскиГодина: 2008
Държава: Хонг Конг
Жанр: Екшън, Трилър, Азиатски, Филми
Режисьор: Чун Чи Ли, Джаки Ву
Участват: Джаки Ву, Селина Джейд, Норико Аояма
Времетраене: 89 мин.
Рейтинг: 6.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1236370/

Холи (Celina Jade) е офицер в малък полицейски участък на отдалечен остров. Тя е млада и чистосърдечна и вярва в склонността на хората да вършат добро, независимо дали са полицаи или прости селяни, докато не среща Брус (Jacky Wu). Той й помага да задържи трима опасни избягали арестанти. Тогава тя го приема за един от добрите. Когато обаче е намерено обезглавеното тяло на  безмилостен престъпник, Брус изчезва без следа. Подозрението пада върху него и по петите му тръгват не само бандити, търсещи неуловимия убиец на шефа им, но и полицията и Холи е изправена пред дилема, между симпатиите си към Брус и дълга си на полицай...
Legendary Assassin / Легендарният убиец (2008)Legendary Assassin / Легендарният убиец (2008)Legendary Assassin / Легендарният убиец (2008)Legendary Assassin / Легендарният убиец (2008)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.