» » Домовой / Таласъм (2008)
Домовой / Таласъм (2008)

Домовой / Таласъм (2008)

Филми, Трилър, РускиГодина: 2008
Държава: Русия
Жанр: Трилър, Филми
Режисьор: Карен Оганесян
Участват: Константин Хабенский, Владимир Машков, Чулпан Хаматова, Армен Джигарханян, Виталий Кищенко, Рамиль Сабитов, Ольга Сухорукова, Олег Чудницов, Олег Петровский
Времетраене: 104 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1194607/

Автора на криминални романи Антон Праченко е в творческа криза. Ставайки свидетел на убийство, писателя осъзнава че именно с извършването на реално убийство би могъл да добие точна представа кои са етапите на подготовка и реализиране на едно такова престъпление. Тъй като е в безизходица и кариерата му виси на косъм от провала, писателя успява да установи контакт с убиеца по прякор "Домовой" и се въвлича в една смъртоносна игра, която ще промени живота му. Много неочаквани обрати и невероятно добра актьорска игра и съвсем реалистичен сценарий.
Домовой / Таласъм (2008)Домовой / Таласъм (2008)Домовой / Таласъм (2008)Домовой / Таласъм (2008)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.