» » My Favorite Martian / Моят любим марсианец (1999)
My Favorite Martian / Моят любим марсианец (1999)

My Favorite Martian / Моят любим марсианец (1999)

Филми, Комедия, Фантастика, СемеенГодина: 1999
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Фантастика, Семеен, Филми
Режисьор: Доналд Петри
Участват: Дарил Хана, Джеф Даниълс, Кристофър Лойд, Елизабет Хърли, Рей Уолстън и други
Времетраене: 94 мин.
Рейтинг: 5.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0120764/

Когато един безобиден марсианец (Кристофър Лойд, “Завръщане в бъдещето”) попада на Земята и се намесва в живота на амбициозния телевизионен репортер Тим (Джеф Даниълс, “От глупав, по-глупав”), той трябва да използва цялата си магическа сила, за да не разкрие самоличността си и да намери бърз начин да се върне на Марс. Отначало Тим иска да разкаже на всички за добродушния марсианец, когото той нарича “чичо Мартин”, и за Зут - неговия шантав, жив костюм, но после решава да помогне. Дали обаче ще успее да изпрати чичо Мартин на Марс преди целият свят да научи тяхната тайна? Изумителните специални ефекти карат Зут да оживее и дават на чичо Мартин невероятни способности - той може да става невидим, да променя формата си и да лети във въздуха.
С участието и на Дарил Хана (“Сърдити старчета”), Елизабет Хърли (“Мистър Остин Пауърс”) и Рей Уолстън от оригиналния телевизионен сериал “Моят любим марсианец”, комедията на “Disney” “Моят любим марсианец” ще се хареса и на малки, и на големи.
My Favorite Martian / Моят любим марсианец (1999)My Favorite Martian / Моят любим марсианец (1999)My Favorite Martian / Моят любим марсианец (1999)My Favorite Martian / Моят любим марсианец (1999)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.