» » The Blob / Петното (1988)
The Blob / Петното (1988)

The Blob / Петното (1988)

Филми, Трилър, Ужаси, ФантастикаГодина: 1988
Държава: САЩ
Жанр: Ужаси, Фантастика, Трилър, Филми
Режисьор: Чък Ръсел
Участват: Кевин Дилън, Шауни Смит, Джефри Демун, Канди Кларк, Пол Макрейн, Шарън Спелман, Арт Лефльор, Бил Моузли, Франк Колинс .
Времетраене: 95 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0094761/

Викай за помощ, докато още можеш да дишаш!
"Петното" е безформенно създание от друга планета, което се приземява на Земята затворено в метеор.Двама младежи-Мег и Браян се опитат да намерят къде е паднал метеора. Междувременно по-възрастен гражданин е чул метеора да се разбива близо до къщата му.Той излиза и след като го намира, го мушка с пръчка.Камъкът се чупи и вътре той намира малко подобно на желе-вещество, което се храни с хората за да расте!
The Blob / Петното (1988)The Blob / Петното (1988)The Blob / Петното (1988)The Blob / Петното (1988)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.