» » Rambo: First Blood / Рамбо: Първа кръв (1982)
Rambo: First Blood / Рамбо: Първа кръв (1982)

Rambo: First Blood / Рамбо: Първа кръв (1982)

Филми, Екшън, БГ АудиоГодина: 1982
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Филми
Режисьор: Тед Кочев
Участват: Силвестър Сталоун, Ричърд Крена, Браян Денехи, Крис Мълки, Дейвид Карусо
Времетраене: 93 мин.
Рейтинг: 7.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0083944/

Джон Рамбо(Сталоун) зелена барета-ветеран от войната, се завръща в къщи и разбира че всичките му приятели, с които е служил във Виетнам са мъртви.Засечен от местния шериф и забъркал се в кaвга, той става беглец,който цялото полицейско управление погва.Започва преследване в дълбоките мразовити планини, където преследваният ще стане преследвача.Дошъл на помощ, след като е чул за Рамбо-полковник Тротмън(Ричърд Крена)-приятел и главнокомандващ офицер на Рамбо от войната ще се опита да вразуми местния шериф(Браян Денехи) и хората му да не преследват ветерана и да го оставят намира, ако не искат да се превърнат в трупове.
Rambo: First Blood / Рамбо: Първа кръв (1982)Rambo: First Blood / Рамбо: Първа кръв (1982)Rambo: First Blood / Рамбо: Първа кръв (1982)Rambo: First Blood / Рамбо: Първа кръв (1982)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.