» » The Foreigner / Чужденецът (2003)
The Foreigner / Чужденецът (2003)

The Foreigner / Чужденецът (2003)

Филми, Екшън, ПриключенскиГодина: 2003
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Приключенски, Филми
Режисьор: Майкъл Обловиц
Участват: Стивън Сегал, Макс Рая, Хари Ван Горкув....
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 3.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0312700/

Джонатан Колд (Стевън Сегал) е независим агент, нает от мистериозен мъж, за да достави пакет от Франция за Германия. Съдържанието на този пакет остава тайна дори и за Джон, но каквото и да съдържа, изглежда, че сякаш е източник на политическа корупция и убийства. Колд обаче знае, че трябва да бъде стъпка напред от злите играчи, пречещи му да си свърши работата, независимо кои са те, независимо от цената, която трябва да се плати.
The Foreigner / Чужденецът (2003)The Foreigner / Чужденецът (2003)The Foreigner / Чужденецът (2003)The Foreigner / Чужденецът (2003)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.