» » Slaughter Night / Нощта на клането (2006)
Slaughter Night / Нощта на клането (2006)

Slaughter Night / Нощта на клането (2006)

Филми, Екшън, Ужаси, ЕвропейскиГодина: 2006
Държава: Белгия, Холандия
Жанр: Екшън, Ужаси, Европейски, Филми
Режисьор: Frank van Geloven, Edwin Visser
Участват: Kurt Rogiers, Victoria Koblenko, Carolina Dijkhuizen, Jop Joris, Lara Toorop, Serge-Henri Valcke, Steve Hooi, Linda van der Steen, Emiel Sandtke, Liz Snoyink, Hans Ligtvoet, Martijn Oversteegen, Michael van Buuren, Robert Eleveld
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 5.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0493452/

Това е една действително страшна история, в която се разказва за Kristel Lodema (Victoria Koblenko), млада студентка, надарена с паранормални способности, която с група приятелки отива в изоставена въглищна мина. Под въздействието на алкохола и наркотиците, те се опитват чрез вещерство да остановят контакт с един стар пожарникар. Това, което започва като една шега, бързо се превръща в кошмар. Една след друга те биват убивани от мистериозен дух. Всичко е в ръцете на Kristel - тя трябва да се пребори със злото.
Slaughter Night / Нощта на клането (2006)Slaughter Night / Нощта на клането (2006)Slaughter Night / Нощта на клането (2006)Slaughter Night / Нощта на клането (2006)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.