» » Dog Soldiers / Бойни кучета (2002)
Dog Soldiers / Бойни кучета (2002)

Dog Soldiers / Бойни кучета (2002)

Филми, Екшън, УжасиГодина: 2002
Държава: САЩ
Жанр: Екшън, Ужаси, Филми
Режисьор: Neil Marshall
Участват: Sean Pertwee, Kevin McKidd, Emma Cleasby, Liam Cunningham, Thomas Lockyer, Darren Morfitt
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 6.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0280609/

Армейски взвод, въоръжен само с халосни патрони е изпратен на рутинни учения в планински район. На следващия ден намират треперещ от страх и говорещ несвързано шефа на специалния отряд, който е единственият оцелял от тяхната група, въпреки доброто си въоръжение. Войниците разбират, че командването ги е жертвало, и че са използвани като примамка за да бъдат уловени странни същества в планината, виновни за изчезването на безброй туристи...
Dog Soldiers / Бойни кучета (2002)Dog Soldiers / Бойни кучета (2002)Dog Soldiers / Бойни кучета (2002)Dog Soldiers / Бойни кучета (2002)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.