Служебный роман / Служебен роман (1977)

Служебный роман / Служебен роман (1977)

Служебный роман / Служебен роман (1977)
Филми Комедия Романтичен Руски
159 мин. 8.5 16 795

Служебный роман / Служебен роман (1977)

Loading...
Година: 1977
Държава: Русия
Жанр: Комедия, Романтичен, Филми
Режисьор: Эльдар Рязанов
Участват: Алиса Фрейндлих, Андрей Мягков, Олег Басилашвили, Светлана Немоляева, Лия Ахеджакова, Людмила Иванова, Петр Щербаков, Георгий Бурков, Валерий Филиппов, Алик Денисов
Времетраене: 159 мин.
Рейтинг: 8.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0076727/

„Служебен роман” става филм на годината през 1977 год. и до сега остава популярен и обичам. Пред вас е историята на началничка мърморана и еднообразния живот на статистик в нейното учреждение. Внезапно те двамата се превръщат в прекрасен принц и принцеса, без да напускат границите на Москва и пределите на любимото си статистическо учреждение. В филма участват едни от най-добрите за времето си московски и ленинградски актьори под вещата режисура на Эльдар Рязанов.

Филмът се състои от две части с изцяло ремастериран звук и картина. Формата е 4:3. Тук можете да откриете един съвременен прочит на този легендарен филм. Разбира се класиката си остава ненадмината, но мисля, че съвременната версия се е получила съвсем прилично и предлага солидна порция забавление.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.