» » When the Bough Breaks / Когато стволът се пречупи (2016)
When the Bough Breaks / Когато стволът се пречупи (2016)

When the Bough Breaks / Когато стволът се пречупи (2016)

Филми, Трилър, Драма, МистерияLoading...
Година: 2016
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Трилър, Мистерия, Филми
Режисьор: Джон Касар
Участват: Морис Честнът, Реджина Хол, Тео Роси и др.
Времетраене: 107 мин.
Рейтинг: 4.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1389139/

Джон и Лаура са млада двойка, която отчаяно иска дете. Те са изчерпали всички възможности по този проблем и единственото, което им остава е детето да бъде от друга жена. Най-подходящата за тях е Anna, но след като тя забременява, в нея настъпват психически проблеми и става опасна за Джон и Лаура. Тя трябва да се борят с нея, ако искат да посрещнат бъдещите си дни.  
When the Bough Breaks / Когато стволът се пречупи (2016)When the Bough Breaks / Когато стволът се пречупи (2016)When the Bough Breaks / Когато стволът се пречупи (2016)When the Bough Breaks / Когато стволът се пречупи (2016)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.