» » XI a / 11 A (2015)
XI a / 11 A (2015)

XI a / 11 A (2015)

Филми / Комедия / Драма / БГ Аудио / БългарскиГодина: 2015
Държава: България
Жанр: Комедия, Филми
Режисьор: Михаела Комитова
Участват: Яна Маринова, Ралица Паскалева, Ники Сотиров, Башар Рахал, Бойка Велкова, Станислав Яневски и други.
Времетраене: 84 мин.
Рейтинг: 7.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt5420878/

Плеър 3, 4 и 5 съдържат версия на филма със субтитри направени и синхронизирани за не чуващи хора (техен автор е Мила Димитрова, благодарим й за изработването им) Те следват аудиото, но са леко видоизменени с цел улесняване на тяхното разбиране от не чуващите хора.


Лина Николова, бивша състезателка по спортни танци и педагог с малък опит, е назначена да замества в елитна гимназия. Заобиколена от колегиално недоверие и своенравни ученици, тя бързо разбира, че стандартните методи на работа няма да подействат. Съчетала в себе си борбен дух, неподправено поведение и новаторски методи, тя успява да се справи с предизвикателствата на учениците си и да ги спечели на своя страна. В същото време, залата за танци, ремонтирана повече от две години, е готова и дългогодишна й мечта да ръководи собствени групи е напът да се сбъдне. Учениците й обаче отказват да се сбогуват с нея толкова лесно и й отправят едно последно предизвикателство. Предизвикателство, което ще постави вече силно привързаната към тях Лина пред дилемата между инструктор по танци и учител.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.