» » Suburbanite / Инцидент в предградията (2013)
Suburbanite / Инцидент в предградията (2013)

Suburbanite / Инцидент в предградията (2013)

Филми, Трилър, ДрамаLoading...
Година: 2013
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Трилър, Филми
Режисьор: Анди Лоренц
Участват: Джо Немърс, Джоди Мур, Франк Моузли, Сузана Гиб, Макс Хартман и др.
Времетраене: 92 мин.
Рейтинг: 4.8 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt3233512/

Докато се прибира късно вечерта, Джон задрямва зад волана и блъска човек. Решава да занесе тялото у дома си, твърдо решен да прикрие следите си, когато внезапно се случва немислимото – мъжът идва в съзнание. Сега Джон трябва да реши доколко далеч е готов да стигне, за да защити семейството си и да запази тайната...
Suburbanite / Инцидент в предградията (2013)Suburbanite / Инцидент в предградията (2013)Suburbanite / Инцидент в предградията (2013)Suburbanite / Инцидент в предградията (2013)Suburbanite / Инцидент в предградията (2013)Suburbanite / Инцидент в предградията (2013)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.