» » A New Leaf / Нов лист (1971)
A New Leaf / Нов лист (1971)

A New Leaf / Нов лист (1971)

Филми, Комедия, РомантиченLoading...
Година: 1971
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Романтичен, Филми
Режисьор: Елейн Мей
Участват: Уолтър Матау, Елейн Мей, Джак Уестън, Джордж Роуз, Джеймс Коко, Дорис Робъртс, Рене Тейлър, Греъм Джарвис...
Времетраене: 102 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0067482/

Парите текат като река през широките пръсти на плейбоя Хенри Греъм (Уолтър Матау). След като профуква солидното си наследство по яхти, скъпи ресторанти и луксозни италиански коли, той трябва спешно да намери нов начин да поддържа разточителния си лайфстайл. Хенри се решава на отчаяна крачка – да се омъжи за богатата, но невзрачна Хенриета Лоуъл (Елейн Мей). Планът му е да я убие, за да вземе парите й. Обаче, изненадващо за самия него, той се влюбва в нея. Този малък, но важен детайл, ще промени нещата по-драстичен и твърде забавен начин...
A New Leaf / Нов лист (1971)A New Leaf / Нов лист (1971)A New Leaf / Нов лист (1971)A New Leaf / Нов лист (1971)A New Leaf / Нов лист (1971)A New Leaf / Нов лист (1971)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.