» » El Capitan Trueno y el Santo Grial (2011)
El Capitan Trueno y el Santo Grial (2011)

El Capitan Trueno y el Santo Grial (2011)

Филми / Приключенски / Мистерия / ЕвропейскиГодина: 2011
Държава: Испания
Жанр: Европейски, Приключенски, Мистерия, Филми
Режисьор: Antonio Hernandez
Участват: Natasha Yarovenko, Sergio Peris-Mencheta, Gary Piquer, Roberto Alvarez, Adrian Lamana, Asier Etxeandia, Alejandro Naranjo, Jennifer Rope, Ramon Langa, Emilio Buale
Времетраене: 108 мин.
Рейтинг: 3.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1233259/

Странстващият рицар капитан Гръм намира в подземията на една крепост умиращ християнин на име Хуан де Ривера, който е имал важна мисия, да върне в Испания Светият Граал, откраднат от тайник на древен рицарски орден. Заедно с приятелите си Криспин и Голиат, а също и с принцесата на викингите Сигрид, капитан Гръм се връща в Испания, за да довърши започнатото от Хуан дело.


Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.