» » Un monstruo de mil cabezas / Хилядоглавото чудовище (2015)
Un monstruo de mil cabezas / Хилядоглавото чудовище (2015)

Un monstruo de mil cabezas / Хилядоглавото чудовище (2015)

Филми / Трилър / ДрамаГодина: 2015
Държава: Мексико
Жанр: Драма, Трилър, Филми
Режисьор: Rodrigo Pla
Участват: Jana Raluy, Sebastian Aguirre, Hugo Albores, Emilio Echevarria, Ursula Pruneda, Daniel Gimenez Cacho, Noe Hernandez, Harold Torres, Marisol Centeno, Veronica Falcon
Времетраене: 74 мин.
Рейтинг: 6.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4569240/

Соня е събудена посред нощ, когато съпругът й Гийермо пада от леглото в ужасяващи болки. Оказва се, че той е смъртно болен, но въпреки тежкото му състояние, застрахователната компания отказва да отпусне средства за ново лечение. Соня не може да се примири с това и решава да вземе нещата в свои ръце – тя проследява лекаря на Гийермо до дома му. Той обаче й разяснява гигантската бюрократична машина, с която трябва да се пребори и Соня осъзнава, че единственият начин да осигури лечение на мъжа си е, да се противопостави на основните играчи в крайно неефикасната здравна система на Мексико.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.