» » The Mafia Kid / Мафиотско хлапе (1988)
The Mafia Kid / Мафиотско хлапе (1988)

The Mafia Kid / Мафиотско хлапе (1988)

Филми / Комедия / Драма / БГ АудиоГодина: 1988
Държава: САЩ
Жанр: Комедия, Драма, Филми
Режисьор: Пол Морисел
Участват: Саша Митчел, Ърнест Боргнайн, Ан Де Салво, Силвия Майлс, Джералдин Смит, Мария Питильо, Талиса Сото, Родни Харви  и др.
Времетраене: 100 мин.
Рейтинг: 6.0 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0096156/

Спайк Фумо е хлапак от италиански произход, амбициран да се занимава с бокс, който има нещастието да се влюби в дъщерята на мафиотски бос. Скоро мафията го принуждава да напусне жилището си и да се пресели в преливаща от бедност пуерториканска част на Бруклин. Забавна комедия с много италианска музика.
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.