» » Il giustiziere dei mari / Отмъщението на пиратите 1962
Il giustiziere dei mari / Отмъщението на пиратите 1962

Il giustiziere dei mari / Отмъщението на пиратите 1962

Филми / ПриключенскиГодина: 1962
Държава: Италия, Франция
Жанр: Приключенски, Филми
Режисьор: Доменико Паолела
Участват: Ричард Харисън, Мишел Мерсие, Ролдано Лупи, Мариса Бели, Уолтър Бърнс, Паул Мюлер, Лилия Нгуйен, Итало Саин, Романо Джиомини и др.
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 6.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0054932/

1790 година. Английски военен кораб под командването на капитан Редуей (Ролдано Лупи) пристига в каторжното селище Фриландия, за да събере годишния данък от местните жители под формата на перли за Англия. Жителите обясняват на Редуей, че всички събрани перли са продадени и парите са похарчени за покупка на стоманени мрежи за акули и молят за отсрочка. Редуей е непреклонен, но част от екипажа под ръководството на помощник-капитан Дейвид Робинсън (Ричард Харисън) се застъпват за островитяните. Дейвид е арестуван и окован към скалите, където го чака неизбежна смърт. В това време се появява пиратски кораб начело с капитан Ван Артц (Уолтър Бърнс) и освобождава Дейвид...
 
[media=https://www.youtube.com/watch?v=]
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.