» » Vonarstraeti / Живот в аквариум (2014)
Vonarstraeti / Живот в аквариум (2014)

Vonarstraeti / Живот в аквариум (2014)

Филми / ДрамаГодина: 2014
Държава: Исландия
Жанр: Драма, Филми
Режисьор: Балдвин Зофониасон
Участват: Торнстейн Бахман, Хера Хилмарсдотир, Тор Кристянсон, Валюр Фрейр Гюнарсон, Кристин Леа Сигридардотир
Времетраене: 129 мин.
Рейтинг: 7.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2172554/

Животът на трима герои се преплита в тази драма с впечатляващи изпълнения и задълбочена режисура, която представя един натуралистичен портрет на напрегнатото ежедневие в Рейкявик в навечерието на икономическия срив от 2008 г. Предизвиквайки силни реакции в Исландия, Живот в аквариум се превръща в един от най-успешните филми в страната.
Всеки от протагонистите води двоен живот и трябва да вземе тежко решение, за да намери изкупление. Красивата Еийк не успява да свърже двата края като учителка в детска градина и работи като проститутка.
Поетът и романист Мори е алкохолик вследствие на трагедия отпреди 20 години и изглежда като бездомник, въпреки че всъщност има хубава къща в престижен квартал. Бившата футболна звезда Солви пък работи в безмилостната сфера на международното банкиране и иска да получи собствеността на Мори, за да улесни голям строителен проект. Точно когато зрителите смятат, че са научили всичко за протагонистите от първоначалната им поява, сценарият задълбава и разкрива още усложнения и противоречия.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.