» » Человек-амфибия / Човекът-амфибия (1961)
Человек-амфибия / Човекът-амфибия (1961)

Человек-амфибия / Човекът-амфибия (1961)

Филми / Фантастика / Романтичен / РускиГодина: 1961
Държава: Русия
Жанр: Романтичен, Фантастика, Филми
Режисьор: Геннадий Казанский, Владимир Чеботарьов
Участват: Владимир Коренев, Анастасия Вертинская, Михаил Козаков, Николай Симонов, Владлен Давидов, Анатолий Смиранин ст., Юрий Медведев, Георгий Тусузов И др.
Времетраене: 96 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0055844/

Филмът е заснет по едноименния роман на Александър Беляев, написан през 1928 година и разказва историята на аржентинския хирург Салватор, който поставя на умиращо дете хриле на млада акула. Детето оживява, но не може да съществува дълго без вода. Животът на момчето на име Ихтиандър се променя, когато то спасява давещо се в морето момиче и се влюбва в него...

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.