» » The Paradise Suite / Райският апартамент (2015)
The Paradise Suite / Райският апартамент (2015)

The Paradise Suite / Райският апартамент (2015)

Филми / Драма / ЕвропейскиГодина: 2015
Държава: Холандия, Швеция
Жанр: Драма, Европейски, Филми
Режисьор: Joost van Ginkel
Участват: Anjela Nedyalkova, Boris Isakovic, Issaka Sawadogo, Jasna Djuricic, Magnus Krepper, Raymond Thiry, Victoria Koblenko, Sigrid ten Napel, Dragan Bakema, Jeroen Spitzenberger, Yootha Wong-Loi-Sing
Времетраене: 123 мин.
Рейтинг: 7.3 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt4246894/

Във филма "Райският апартамент" е разказана историята на шест човека, чиито съдби неочаквано се преплитат далеч от родината им. Понякога и един поглед е достатъчен за да повлияе на живота на другите и да го промени необратимо.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.