» » It's a Wonderful Life / Животът е прекрасен (1946)
It's a Wonderful Life / Животът е прекрасен (1946)

It's a Wonderful Life / Животът е прекрасен (1946)

Филми / Драма / Фентъзи / СемеенГодина: 1946
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Семеен, Фентъзи, Филми
Режисьор: Франк Капра
Участват: Джеймс Стюарт, Дона Риид, Лайнъл Баримор, Томас Митчел, Хенри Травис...
Времетраене: 130 мин.
Рейтинг: 8.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0038650/

Двама небесни ангели обсъждат живота на Джордж Бейли , жител на малък град, който е затрупан от проблеми и мисълта за самоубийство. Джордж е честен, отзивчив, любящ съпруг и баща, собственик на неголяма компания. Пожертвал своята голяма мечта заради образованието на брат си. Един от Ангелите (Хенри Травис) му показва мрачните страни на града в който живее...
Животът е прекрасен" с участието на Джеймс Стюарт беше избран от британските кинолюбители за най-добрия филм на всички времена. Филмът от 1946 г. спечелил почти 25 процента от гласовете в анкетата.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.