» » Waterland / Мочурища (1992)
Waterland / Мочурища (1992)

Waterland / Мочурища (1992)

Филми / Драма / МистерияГодина: 1992
Държава: Великобритания
Жанр: Драма, Мистерия, Филми
Режисьор: Стивън Джиленхаал
Участват: Джеръми Айрънс, Лина Хийди,  Маги Джилънхол, Итън Хоук, Шиниъд Кюсак, Кара Буоно, Джон Хърд, Пийт Постълуейт и др.
Времетраене: 95 мин.
Рейтинг: 6.7 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0105790/

Айрънс продължава линията на блестящите си изпълнения и в този филм, където играе учител по история в средно училище, който става толкова разочарован от сухотата на учебният материал, колкото и неговите ученици. Той намира начин да ги поведе на едно дълго пътуване във времето на фактите и събитията, разкривайки своята собствена семейна история и лична драма с тях. Това е омайващ, дълбокомислен и предизвикващ филм със страхотна музика и отлична кинематография.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.