» » Sangailes vasara / Лятото на Сангайле (2015)
Sangailes vasara / Лятото на Сангайле (2015)

Sangailes vasara / Лятото на Сангайле (2015)

Филми / Драма / Романтичен / Европейски



Година: 2015
Държава: Литва, Франция, Холандия
Жанр: Драма, Романтичен, Европейски, Филми
Режисьор: Alante Kavaite
Участват: Julija Steponaityte, Aiste Dirziute, Jurate Sodyte, Martynas Budraitis, Laurynas Jurgelis, Nele Savicenko, Inga Salkauskaite, Gaile Butvilaite, Anupras Jucius, Ignas Guzauskas, Severina Spakovska, Kestutis Cicenas
Времетраене: 88 мин.
Рейтинг: 6.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2994832/

17-годишната Сангайле е запленена от самолетите. Тя има страх от високо и никога не се е осмелявала дори да влезе в пилотската кабина. По време на лятно авиошоу, което се провежда близо до вилата на родителите й, Сангайле се запознава със смело местно момиче на същата възраст, което граби от живота с пълни шепи и изпълва всеки свой ден с въображение. Двете започват връзка, Сангайле позволява на своята любима да разкрие най-съкровената й тайна и открива в нейно лице единствения човек, който наистина я насърчава да полети.

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.