Hacksaw Ridge / Възражение по съвест (2016)

Hacksaw Ridge / Възражение по съвест (2016)

Hacksaw Ridge / Възражение по съвест (2016)
Филми Драма Исторически Военен
139 мин. 8.5 204 032
When the order came to retreat. One man stayed.

Hacksaw Ridge / Възражение по съвест (2016)

Година: 2016
Държава: Австралия, САЩ
Жанр: Филми, Драма, Исторически, Военен
Режисьор: Мэл Гибсън
Участват: Андрю Гарфийлд, Сам Уортингтън, Люк Капитан, Тереза Палмър, Уго Уивинг, Рейчъл Грифитс, Винс Вон, Райън Кор, Ричард Роксбург, Люк Pegler, Ричард Пиротехника
Времетраене: 139 мин.
Рейтинг: 8.5 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2119532/

Редник Дос (Андрю Гарфилд) има своите убеждения против убийствата на други хора, но му се налага да отиде на война. Там - на хребета Хаксоу - той се впуска в битката... без оръжие, с едничката цел да помага на другарите си! Неговата храбростта му печели Медал на честта, а той се превръща в същинска легенда.
loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.