» » Ti stimo fratello / Като роден брат (2012)
Ti stimo fratello / Като роден брат (2012)

Ti stimo fratello / Като роден брат (2012)

Филми, Комедия, ЕвропейскиLoading...
Година: 2012
Държава: Италия
Жанр: Комедия, Европейски, Филми
Режисьор: Paolo Uzzi, Giovanni Vernia
Участват: Giovanni Vernia, Maurizio Micheli, Susy Laude, Stella Egitto, Bebo Storti
Времетраене: 93 мин.
Рейтинг: 4.4 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2299577/

Джовани и Джони са близнаци, но едва ли могат да бъдат по-различни един от друг като характери. Джовани е сериозен, стабилен и успял мъж, на когото може да се разчита. Джони пък е точно обратното. Единственото, което го влече истински е хаус музиката и това да се забърква във всевъзможни неприятности. Когато той идва на гости в къщата на брат си, неприятностите започват и животът на нито един от двамата вече никога няма да бъде същият.
Ti stimo fratello / Като роден брат (2012)Ti stimo fratello / Като роден брат (2012)Ti stimo fratello / Като роден брат (2012)Ti stimo fratello / Като роден брат (2012)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.