» » Dernier domicile connu / Последният известен адрес (1970)
Dernier domicile connu / Последният известен адрес (1970)

Dernier domicile connu / Последният известен адрес (1970)

Филми / Трилър / Криминален / ЕвропейскиГодина: 1970
Държава: Франция, Италия
Жанр: Криминален, Трилър, Европейски, Филми
Режисьор: Жозе Джовани
Участват: Лино Вентура, Марлен Жобер, Мишел Константен, Пол Гроше, Ален Моте, Беатрис Арнак, Филип Марк, Жан Собиески...
Времетраене: 105 мин.
Рейтинг: 7.1 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0064225/

Полицейският детектив Марсо Лионети трябва да направи невъзможното. Няколко дни преди началото на процеса, изпреварвайки мафията, трябва да намери единствения свидетел на престъпление, извършено преди пет години. Как да се намери човек, който се крие в продължение на няколко години от гангстерите и полицията? Със сигурност Марсо ще направи и невъзможното, но ще се справи с поставената задача. В тази работа той няма равен на себе си. Но ще възтържествува ли справедливостта, ако веднага след процеса, за живота на свидетеля никой няма да даде и пукната пара!?

Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.