» » Demonic Toys / Играчки демони (1992)
Demonic Toys / Играчки демони (1992)

Demonic Toys / Играчки демони (1992)

Филми, Комедия, Ужаси, Фентъзи, БГ АудиоLoading...
Година: 1992
Държава: САЩ
Жанр: Ужаси, Фентъзи, Комедия, Филми
Режисьор: Питър Маноджан
Участват: Трейси Скогинс, Бентли Мичъм, Даниел Черни, Майкъл Русо, Бари Линч и др.
Времетраене: 86 мин.
Рейтинг: 5.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0104083/

На акция под прикритие при сделка с търговци на оръжие красивата полицайка Джудит заедно с партньора й Мат попадат в престрелка. Партньорът й е убит, а единият от престъпниците е тежко ранен, но другият успява да избяга и да се скрие в изоставен склад за играчки. Тя последва престъпника в склада, където няма представа, че най-страшното за нея тепърва предстои. В играчките се вселява зъл демон, който, за да се прероди се нуждае от човешка кръв и ново човешко тяло, а Джудит е неговата избраница...
Demonic Toys / Играчки демони (1992)Demonic Toys / Играчки демони (1992)Demonic Toys / Играчки демони (1992)Demonic Toys / Играчки демони (1992)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.