» » Micimutr / Вълшебната котка (2011)
Micimutr / Вълшебната котка (2011)

Micimutr / Вълшебната котка (2011)

Филми, Комедия, Фентъзи, БГ Аудио, СемеенLoading...
Година: 2011
Държава: Чехия
Жанр: Комедия, Семеен, Фентъзи, Филми
Режисьор: Вит Караш
Участват: Марика Шоповска, Ондржей Новак, Либуше Шафранкова и др.
Времетраене: 90 мин.
Рейтинг: 4.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1814793/

В едно далечно кралство мирът е застрашен от триглав дракон. За да го умилостивят, трябва да го нахранят с принцесата. Повикани са много принцове, но нито един не дръзва да се изправи срещу звяра. Само кукловодът Витек решава да защити любимата си. Трогната от любовта му, Вълшебната котка превръща чудовището в кукла на конци. Но заслугата си присвоява един глупав принц. Накрая, в духа на хубавите приказки, всичко си идва на мястото.
Micimutr / Вълшебната котка (2011)Micimutr / Вълшебната котка (2011)Micimutr / Вълшебната котка (2011)Micimutr / Вълшебната котка (2011)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.