» » Hawks / Ястреби (1988)
Hawks / Ястреби (1988)

Hawks / Ястреби (1988)

Филми, Комедия, Драма, ЕвропейскиLoading...
Година: 1988
Държава: Великобритания
Жанр: Комедия, Драма, Европейски, Филми
Режисьор: Robert Ellis Miller
Участват: Janet McTeer, Camille Coduri, Jill Bennett, Robert Lang, Pat Starr, Bruce Boa, Sheila Hancock, Geoffrey Palmer, Caroline Langrishe, Benjamin Whitrow, Robyn Moore, Тимъти Далтън, Антъни Едуардс
Времетраене: 110 мин.
Рейтинг: 7.2 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0097487/

Млад играч на американски футбол и циничен английски адвокат попадат в една болница и с фатална диагноза. Без да се уточнява заболяването и на двамата, филмът проследява животът им в болничната стая и решението им да изкарат като за последно последните си дни. Начинът е... като отидат в известен публичен дом в Амстердам. За целта трябва да избягат от болницата и двамата го правят. По пътя те се натъкват на най-различни образи, между които и две жени, които имат проблеми с колата си. Филмът е сниман в лондонската Charing Cross Hospital, както и в Холандия. Сценарият се базира на кратък разказ на Бари Гиб – гласът на Bee Gees.
Hawks / Ястреби (1988)Hawks / Ястреби (1988)Hawks / Ястреби (1988)Hawks / Ястреби (1988)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.