» » The Little Mermaid / Малката русалка (1989)
The Little Mermaid / Малката русалка (1989)

The Little Mermaid / Малката русалка (1989)

Филми, Анимация, Романтичен, БГ Аудио, СемеенLoading...
Година: 1989
Държава: САЩ
Жанр: Анимация, Семеен, Романтичен, Филми
Режисьор: Рон Клементс, Джон Мускер
Участват: Джоди Бенсън, Пат Карол, Пади Едуардс и др.
Времетраене: 83 мин.
Рейтинг: 7.6 /10
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0097757/

Изпълнен с приказни герои и музика, донесла му много награди, "Малката русалка" на Дисни е един от най-прочутите анимационни филми на всички времена, който сега може да гледате. Ариел, весела и палава русалка, потегля на невероятно пътешествие заедно с най-добрия си приятел, чаровния Флаундър, и пеещия реге рак Себастиан. Но на малката русалка ще е нужно много смелост и решителност, за да постигне мечтите си и да спаси бащиното царство от злата вещица Урсула.
The Little Mermaid / Малката русалка (1989)The Little Mermaid / Малката русалка (1989)The Little Mermaid / Малката русалка (1989)The Little Mermaid / Малката русалка (1989)

Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

 

Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Loading...
Посещавайки нашия сайт за филми и сериали онлайн вие имате достъп до голям каталог от заглавия както на най-новите филми онлайн, така и на стари класики. Сайтът предлага удобството да гледаш всички тези филми и сериали на устройство по ваш избор- домашен компютър, лаптоп, мобилен телефон или таблет. Любимите ви сериали с най-новите им епизоди и хитовите филми от Холивуд са винаги на разположение на всички любители на киното. Гледайте филмите в нашия сайт и не забравяйте да посещавате нашата Фейсбук страница както и да споделяте филмите , които сте харесали онлайн с вашите колеги и приятели.